Duurzaam Berghuizen organiseert op 26 juni een informatieve avond over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wonen en energie. De bijeenkomst vindt plaats in het Dorpshuis De Barg’n en start om 19:00 uur.

Onder het motto: ‘Comfortabel duurzaam wonen tegen acceptabele kosten’ zullen diverse actuele onderwerpen worden besproken. Veel mensen vragen zich op dit moment af wat de toekomst brengt met betrekking tot de salderingsregeling, de terugleverkosten, de investeringen in warmtepompen en andere belangrijke zaken die van invloed zijn op onze energievoorziening en wooncomfort.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen, ervaringen te delen en te luisteren naar deskundigen op het gebied van duurzame energieoplossingen. Het belooft een informatieve en inspirerende avond te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzame en betaalbare woonoplossingen.

Duurzaam Berghuizen hoopt u op 26 juni te mogen verwelkomen in het Dorpshuis De Barg’n. ‘Samen kunnen we werken aan een duurzamer en comfortabeler Berghuizen’. Deelname gratis. Parkeren rond de kerk.