Koekange staat klaar om een week vol feestelijke activiteiten te vieren! Het dorpsfeest begint op zondag 16 juni met een kerkdienst in dorpshuis De Schakel, waarmee de hele week gezegend wordt.

Programmaoverzicht:

Dinsdag 18 juni: De week begint met een fietspuzzeltocht van ongeveer 19 kilometer. De start is tussen 18.00 en 19.00 uur bij dorpshuis De Schakel. De tocht bevat vragen en opdrachten voor jong en oud.

Woensdag 19 juni: Deze feestelijke middag begint met optredens van Duo Een en Ander. Aan het begin van de avond is er Crazy66 voor de jeugd, waarbij deelnemers zoveel mogelijk opdrachten in korte tijd moeten uitvoeren. De dag wordt afgesloten met een pubquiz in de tent om 20.00 uur.

Donderdag 20 juni: De kinderochtend begint om 9.00 uur met een voorstelling van Ridder Alfons, uitgevoerd door Inkipinki, voor kinderen van groepen 1 tot en met 4. Oudere kinderen nemen deel aan een zeskamp. De dag wordt afgesloten met de optocht van versierde wagens, die om 18.00 uur start op het weiland aan de Dorpsstraat 66.

Vrijdag 21 juni: In de middag vindt de jaarlijkse bingo plaats in de tent, gevolgd door een kinderdisco om 18.30 uur. Later in de avond kunnen bezoekers de EK-voetbalwedstrijd Nederland tegen Frankrijk bekijken en daarna genieten van een optreden van de band Satisfexy. De feestcommissie roept iedereen op om deze avond in het oranje te komen.

Zaterdag 22 juni: De traditionele zeskamp start om 12.30 uur op het veld van Vitesse’63. ‘s Avonds verzorgt de band Empire een optreden in de tent.

Zondag 23 juni: De feestweek wordt afgesloten met Lazysunday van 14.00 tot 19.00 uur. Deze slotactiviteit biedt foodtrucks, drinken, livemuziek en een kermis, georganiseerd door de OVK van Koekange.

De feestcommissie nodigt iedereen uit om mee te vieren en hoopt op een geweldige week vol plezier voor jong en oud.