Het samenwerkingsverband van de gezamenlijke kerken uit Berghuizen, Koekange, Ruinerwold, Ruinen en IJhorst – de Wijk organiseert op woensdag 20 maart een algemeen toegankelijke informatieavond over voltooid leven/euthanasie. Tijdens deze avond zal Mariëlle van Iersel – Jonker, huisarts verbonden aan de huisartsenpraktijk De Wijk, toelichten wat medisch gezien wordt verstaan onder euthanasie, terwijl ds. Marianne Gaastra, tot voor kort predikant in Vledder-Nijensleek, in zal gaan op de ethische aspecten die spelen rondom voltooid leven/euthanasie. Tijdens deze avond is er voldoende tijd in geruimd voor het stellen van vragen.

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op 20 maart in het MFC Buddingehof, Dijkhuizen 66 Ruinerwold.
Aanvang 20.00 uur en de zaal is open om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom.
De toegang is gratis.
Voor nadere informatie: Leo Tjoonk
06 -53 64 88 94