Op zaterdagavond 3 februari 2024 komt de bekende organist Minne Veldman naar Berghuizen (Koekange / Ruinerwold) om het mooie Amoor orgel te bespelen. Het concert begint om 19.30 uur en de kerk is open om 19.00 uur. Adres: Berghuizen 20 te Ruinerwold. Op zaterdagavond 3 februari 2024 komt de bekende organist Minne Veldman naar Berghuizen (Koekange / Ruinerwold) om het mooie Amoor orgel te bespelen. Het concert begint om 19.30 uur en de kerk is open om 19.00 uur. Adres: Berghuizen 20 te Ruinerwold.

Tijdens de coronaperiode begin 2020 kon een eerdere afspraak met hem niet doorgaan, maar nu gaat het er dan toch van komen. Ondanks dat hij momenteel een van de meest gevraagde organisten in ons land is, vonden we toch nog een avond in zijn volle agenda. In november 2023 speelde hij nog in Buffalo USA en nu een week na Berghuizen heeft hij een orgeltournee in Zuid Afrika en bespeelt daar orgels in Pretoria en Port Elizabeth. Er is een aantrekkelijk programma samengesteld dat bestemd is voor een breed publiek. Improvisaties van Psalmen en Gezangen zullen worden afgewisseld met populaire klassieke werken en we sluiten zo als gewoonlijk weer af met een samenzang.

Op de beeldschermen in de kerk kan men de organist bij de speeltafel aan het werk zien. De toegang is weer gratis, maar bij de uitgangen zal er gecollecteerd worden voor de gemaakte kosten. (contant geld kan handig zijn). Na afloop is er een kopje koffie en kan er nog even nagepraat worden waarbij ook de organist aanwezig zal zijn. We hopen deze avond veel luisteraars en orgelliefhebbers te mogen begroeten. U bent van harte welkom in het gastvrije Berghuizen.