Komt u ook samen met buurtgenoten stamppot eten in het dorpshuis De Schakel in Koekange op woensdagavond 29 november? Buurtteam De Wolden organiseert een stamppottenbuffet. Op woensdagavond 29 november tussen 17:00 uur – 19:00 uur zijn u en uw buren van harte welkom in het dorpshuis aan Prinses Margrietlaan 1 in Koekange.

Samen met het buurtteam kunt u deze avond kosteloos een heerlijke maaltijd eten. Het is een avond om elkaar te ontmoeten, dingen te bespreken en kennis te maken met de buurtteamleden.

Wilt u zeker weten dat we een maaltijd en drankje voor u klaar hebben staan?
Meldt u zich dan vóór 23 november aan via e-mail: buurtteam@dewolden.nl of telefonisch via: 0528 – 378 686. Ook zonder aanmelding bent u van harte welkom!

Buurtteam De Wolden
Het doel van het Buurtteam is om inwoners te ondersteunen bij vragen en initiatieven in de buurt. Buurtteam De Wolden is er voor iedereen in gemeente De Wolden.
Het team bestaat uit: wijkagenten, opbouw- en maatschappelijke werkers van
Welzijn De Wolden, wijkconsulenten van Actium, handhavers, dorpen-contactfunctionarissen en wijkbeheerders van de gemeente.
Daarnaast werkt het Buurtteam nauw samen met Buurtbemiddeling.

Vragen/meldingen
Heeft u vragen of wilt u iets melden? Neemt u dan contact op met Buurtteam De Wolden. We zijn elke werkdag (van maandag t/m vrijdag) tussen 09.00 uur en 17.00 uur bereikbaar op het telefoonnummer 0528-378 686. Of stuur een mail naar het
e-mailadres: buurtteam@dewolden.nl.