Wiede Wold, het cultuurproject van Gemeente De Wolden, bezorgde bij alle adressen in de gemeente een fietskaart in de brievenbus. Op de kaart een route langs culturele ‘hot spots’ in de gemeente. Twee routes van 35 km of, voor de echte bikkels, in één keer 70 km langs de cultuur en diversiteit van het Wolder platteland.

Fotowedstrijd
Aan de Wiede Wold Fietsroute werd een fotowedstrijd gekoppeld. Wie maakt de meest sprekende foto van de fietsroute? Wie een foto inzond, maakte kans op twee vrijkaarten voor één van de voorstellingen van Atropos, ook onderdeel van het Wiede Wold-cultuurprogramma.

Lammie van Elp winnaar
Wethouder Albert Haar sprak tijdens de prijsuitreiking vol lof over alle inzendingen en de passie waarmee het landschap en de cultuur van De Wolden waren vastgelegd. Winnaar van de gratis kaarten voor Atropos werd Lammie van Elp uit Ruinerwold. “Deze foto springt er wat mij betreft uit door de combinatie van mens, techniek en natuur”, gaf Albert Haar bij het uitreiken van de prijs aan. Lammie van Elp kijkt uit naar de voorstelling van Atropos in het voorjaar. “Ik heb er al veel over gehoord en ik ben ontzettend benieuwd. Het lijkt me een heel bijzondere ervaring, een voorstelling bijwonen in de afvalkathedraal!”