Op het terrein van FC Emmen wordt donderdagmiddag 2 november de tweede ronde gespeeld van de onderlinge competitie van de OldStars Walking Voetbal. Emmen is een nieuwe speelplaats dit jaar. Dat komt door de aansluiting van FC Emmen bij de regio Meppel en omgeving. Het is tot nu toe in de omgeving van FC Emmen nog niet gelukt om daar een competitie op te zetten. Een van de redenen is dat het aantal voetbalverenigingen met deze afdeling nog niet zo groot is. Onder aanvoering van FC Emmen wordt er hard aan gewerkt dit te veranderen.

De deelnemende verenigingen zijn dit keer Vitesse ’63 uit Koekange, FC Meppel, HZVV uit Hoogeveen, vv Steenwijk, IJVV uit IJsselmuiden, HHC Hardenberg, FC Emmen en voetbalvereniging Zuidwolde. Alle wedstrijden in deze competitie zijn dit seizoen verdeeld over vijf middagen. Dinsdagmiddag is de inloop vanaf 13.00 uur waarna de wedstrijden om 14.00 uur beginnen. Iedere wedstrijd duurt 20 minuten, met een tussenpauze van 5 minuten. De verwachting is dat rond de klok van 15.30 uur alle wedstrijden gespeeld zijn.

Uiteraard wordt er gedurende de competitie gespeeld volgens de officiële speregels van het walking football. Dit betekent onder meer dat er niet hard gelopen mag worden, geen lichamelijk contact mag zijn en dat er ook geen slidings gemaakt mogen worden. De wedstrijden staan onder leiding van officiële spelbegeleiders. De andere drie speelmiddagen zijn op 24 november als er gevoetbald wordt op het sportpark van Vitesse ’63 in Koekange, op 6 maart 2024 is het de beurt aan YVV om in IJsselmuiden de organisatie vlotjes te laten verlopen en de afsluitende competitiemiddag staat op het programma voor 28 maart en dat gebeurt bij voetbalvereniging Steenwijk.