Op vrijdag 20 oktober staan er weer geweldige artiesten op het programma bij de Hooiberg van Huize Welgelegen in Koekange. Al 15 jaar organiseert de familie Bout prachtige Culturele avonden in de wintermaanden. Op deze avond zal een verhalenverteller, een dichter en een duo zijn of haar werk laten horen. Verhalen zijn er van Peter Vermaat uit Slappeterp. Hij is theatermaker, spokenword artiest, dichter en verteller. Al vele jaren vertelt hij zijn verhalen voor wie het maar horen wil.

Anneke Wasscher uit Leek zorgt voor de poëzie. Zij won al vele prijzen met haar prachtige gedichten. Ook deze avond draagt ze voor uit eigen werk. En dan de muziek. De gebroeders Roo uit Rouveen spelen hele mooie liedjes. Eerder in het Engels en sinds kort ook in de streektaal. Ze werden beïnvloed door o.a. de Everly Brothers.
Entree € 22,50 inclusief koffie/thee bij aanvang, en eigen gebakken koek.
De avond begint om 20.00 uur.
De Hooiberg is geopend vanaf 19.30 uur. Prinsesseweg 8 – Koekange
Reserveren 0522-451771 of info@welgelegen.nl
Presentatie: Ria Westerhuis
Techniek : Rob Zandgrond