Op 22 september vindt het Prewest Walking Football toernooi plaats bij Vitesse’63 in Koekange, en het belooft een buitengewone dag te worden! Maar liefst 16 teams zullen deelnemen, waaronder een internationale mix van 6 scheidsrechters. Een Duits team zal ook meespelen, wat zorgt voor extra spanning en plezier.

De wedstrijden gaan van start om 13.00 uur, met de grote finale die gepland staat om 15.45 uur. Uiteraard mag de gezellige ‘derde helft’ niet ontbreken, waarbij de teams samen kunnen napraten en plezier kunnen maken.

Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om kennis te maken met de prachtige sport van Walking Football, speciaal ontworpen voor actieve 58-plussers. Het beste van alles? De wedstrijden worden gespeeld op natuurlijk gras, wat zorgt voor een authentieke ervaring.

We hopen jullie allemaal te zien op 22 september voor een dag vol sportiviteit en gezelligheid!