Op 19 september organiseert VNN een startbijeenkomst om te stoppen met roken. Daarna volgt een serie bijeenkomsten waarin rokers in een kleine groep onder deskundige begeleiding de uitdaging aangaan. Opgeven kan via pop-uppoli@vnn.nl. Lees meer in het bericht hieronder.

Wil jij boven roken staan? In een veilige kleine groep je gedrag veranderen? De pop-up poli helpt dit najaar! VNN biedt gratis stoppen-met-roken-begeleiding aan. Meld je aan via pop-uppoli@vnn.nl en laat iedereen zien dat je kunt stoppen.

Ervaringen deelnemers
Deelnemers van de vorige pop-up poli’s vonden het fijn om in een groep te stoppen met roken. “Als ik het alleen had moeten doen, was ik allang weer gaan roken”. Veel mensen vonden de kennis over verslaving heel waardevol.

Deskundige begeleiding
Deskundige VNN coaches leiden de sessies. Je leert over wat verslaving is en hoe het werkt. Er is veel aandacht voor gezonde leefstijl. Je krijgt tips over wat je kunt doen als je weer trek krijgt in die sigaret, en informatie over eventuele medicatie. In de pop-up poli is alle expertise is aanwezig. Doe mee!

Deelname aan de pop-up poli’s is gratis. Geïnteresseerden wordt aangeraden om zich snel in te schrijven. De beschikbaarheid is beperkt!
• Locatie: Dorpshuis de Schakel in Koekange
• Data: 19 september, 3, 10, 17, 31 oktober en 21 november
• Tijd: 18:00 – 20:00
Meld je aan via pop-uppoli@vnn.nl.
Kijk voor meer informatie op vnn.nl/pop-uppoli, of bel 088 234 34 34