Skip to Content

Lisa en Loetje elke dag bij Drentse Koe

Lisa en Loetje zijn de rest van de vakantie elke dag bij De Drentse Koe. Kom je gezellig dansen en zingen? Het maakt niet uit welke dag je deze zomervakantie komt spelen bij De Drentse Koe. Lisa en Loetje zijn er! Tot en met zondag 3 september is er om 13.00 en 15.00 uur de Parkshow en om 14.00 en 16.00 uur een Meet & Greet. Extra reden om een bezoekje te brengen aan de speelboerderij. Ook hier geldt dat de Parkshow en Meet & Greet bij de entreeprijs zijn inbegrepen. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Zing je alvast mee?

Heel trots zijn we dat we opnieuw zijn genomineerd voor het ‘Leukste uitje van Nederland’. De stemronde is begonnen en je kunt stemmen via de button hieronder. Heb jij al gestemd?

Vind je Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe ook het allerleukste uitje? Houd je van eindeloos spelen met een écht boerengevoel, vind je het supertof om in ons maïsdoolhof rond te (ver)dwalen en houd je van de dieren en gezelligheid? Aarzel dan niet een breng ook je stem uit.

Heel hartelijk dank namens team: De Drentse Koe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lisa en Loetje elke dag bij Drentse Koe

Lisa en Loetje zijn de rest van de vakantie elke dag bij De Drentse Koe. Kom je gezellig dansen en zingen? Het maakt niet uit welke dag je deze zomervakantie komt spelen bij De Drentse Koe. Lisa en Loetje zijn er! Tot en met zondag 3 september is er om 13.00 en 15.00 uur de Parkshow en om 14.00 en 16.00 uur een Meet & Greet. Extra reden om een bezoekje te brengen aan de speelboerderij. Ook hier geldt dat de Parkshow en Meet & Greet bij de entreeprijs zijn inbegrepen. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Zing je alvast mee?

Heel trots zijn we dat we opnieuw zijn genomineerd voor het ‘Leukste uitje van Nederland’. De stemronde is begonnen en je kunt stemmen via de button hieronder. Heb jij al gestemd?

Vind je Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe ook het allerleukste uitje? Houd je van eindeloos spelen met een écht boerengevoel, vind je het supertof om in ons maïsdoolhof rond te (ver)dwalen en houd je van de dieren en gezelligheid? Aarzel dan niet een breng ook je stem uit.

Heel hartelijk dank namens team: De Drentse Koe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *