De bibliotheek komt naar u toe! En nu letterlijk, want met ons Informatiepunt Digitale Overheid doen we vanaf 13 september elke tweede woensdag van de maand De Hof van Koekange aan. U treft ons daar van 10:30 tot 12:00 uur in de grote hal.

Waarmee helpen we u bij het IDO?
Bij het IDO helpen we u met vragen rondom digitale zaken. Dat kan gaan over het inloggen met je DigiD, over belastingen & toeslagen, het huisartsen- of ziekhuis portaal, hulp met het maken van online afspraken, AOW, werk & uitkering, verkeersboetes en meer. We lossen problemen niet voor u op, maar helpen u om digitaal de weg te vinden, zodat u zelf verder kunt. Dus als het digitaal lastig is, kom dan naar het IDO-spreekuur in De Hof van Koekange!

Waar en wanneer?
Elke 2e woensdag van de maand: 13 september, 11 oktober, 8 november en 13 december in de grote hal van De Hof van Koekange.
Tijdstip: 10:30 tot 12:00 uur.

Een afspraak maken kan ook
Naast de spreekuren, is er ook de mogelijkheid om een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen of mailen. Tel: 06-11 49 36 27. E-mail: ido-zuid@biblionetdrenthe.nl.