Komend najaar biedt Verslavingszorg Noord Nederland inwoners van De Wolden gratis stoppen-met-roken-begeleiding aan! In Koekange start VNN 19 september 2023 de pop-up poli: een serie bijeenkomsten waarin rokers in een kleine groep onder deskundige begeleiding de uitdaging aangaan.

Samen sta je sterker
Het scheelt enorm als je weet dat je niet als enige voor een pittige klus staat. Daarom werken de pop-up poli’s van VNN zo fijn: samen motiveer en ondersteun je elkaar. Je leert niet alleen van de professionele begeleiding, maar ook van elkaars ervaringen.

Deskundige begeleiding
Deskundige VNN coaches leiden de sessies. Je leert over wat verslaving is en hoe het werkt. Er is veel aandacht voor gezonde leefstijl. Je krijgt tips over wat je kunt doen als je weer trek krijgt in die sigaret, en informatie over eventuele medicatie. In de pop-up poli is alle expertise is aanwezig.

Ervaringen deelnemers
Deelnemers van de vorige pop-up poli’s vonden het fijn om in een groep te stoppen met roken. “Als ik het alleen had moeten doen, was ik allang weer gaan roken”. Veel mensen vonden de kennis over verslaving heel waardevol.

Vol is vol
Deelname aan de pop-up poli’s is gratis. Geïnteresseerden wordt aangeraden om zich snel in te schrijven. De beschikbaarheid is beperkt!

Locatie: Dorpshuis de Schakel in Koekange
Data: 19 september, 3, 10, 17, 31 oktober en 21 november
Tijd: 18:00 – 20:00
Meld je aan via pop-uppoli@vnn.nl.
Kijk voor meer informatie op vnn.nl/pop-uppoli, of bel 088 234 34 34