‘Strunen in de tunen’ de 2e editie staat gepland op 27 april 2023. Vorig jaar heeft de 1e editie van ‘Strunen in de tunen’ plaatsgevonden, wij kijken terug op een geslaagde dorpsactiviteit.

Na de activiteit hebben wij om feedback gevraagd aan deelnemers en bezoekers. Over het algemeen was het positief. Er kwam naar voren dat een stukje muziek & spel miste. Ook had niet iedereen op zijn/haar eigen oprit het verwachte/gewenste aantal bezoekers. Over deze punten hebben wij nagedacht voor de editie van 2023 hebben we ervoor gekozen om het centraler te maken, dit jaar vindt het op drie locaties plaats. De gekozen locaties zijn de speeltuin aan de Fazantlaan, speeltuin in de Perenbuurt en de speeltuin in de Buitenhof.

Wij weten dat er veel talent in ons mooie dorp is, ook weten wij dat wij niet iedereen kunnen benaderen. Wij vragen uw hulp om er een mooie activiteit van te maken. Heb je iets te koop kunt je iets heel goed of bent u benieuwd hoe goed iemand anders iets kan en wilt je ze uitdagen? Kom maar op, laten we er samen een gezellige koningsdag in Ruinerwold van maken.

Ook lijkt het ons voor ondernemers in Ruinerwold een mooie gelegenheid om eens in een andere setting met dorpsgenoten bezig te zijn! XXXL sjoelen, spijkerbroekhangen aan de lepels van de heftruck, mooie vlechten maken, moeten we nog even doorgaan??
Bedenk iets leuks, zet Strunen in de tunen bij 27 april van 10.00 tot 15.00 uur in de agenda, kies de best passende locatie, dan maken we er samen een top dag van!

Natuurlijk kun je contact met ons zoeken voor meer informatie, mail dan naar: strunenindetunen@gmail.com