Oldeberkoop Bij voetbalvereniging Sport Vereent wordt vrijdag 24 maart de laatste ronde gespeeld van de OldStars competitie. De acht deelnemende verenigingen spelen dan hun laatste twee wedstrijden. Vitesse ’63 voert op dit moment met 30 punten de ranglijst aan.

De ploeg uit Koekange speelt in deze ronde nog tegen Dedemsvaart en HZVV. De kans dat Vitesse ’63 de eerste plaats nog misloopt is miniem. Steenwijk, samen met HZVV de naaste belager van Vitesse ’63, speelt nog tegen Meppel en IJVV uit IJsselmuiden. HZVV treft zoals gezegd nog de koploper en daarnaast Zuidwolde. De wedstrijden in Oldeberkoop worden, net als de vierde competitieronde bij vv Zuidwolde, gespeeld op gras. De wedstrijden staan als vanouds onder leiding van ervaren en speciaal voor het walking voetbal opgeleide scheidsrechters. Na afloop van de wedstrijden, dat zal rond de klok van 15.30 uur zijn, worden de winnaars bekend gemaakt van deze, tot nu toe succesvol verlopen, OldStars-competitie. De inloop van de teams is vanaf 13.00 uur en de eerste twee wedstrijden beginnen om 14.00 uur. De huidige stand is: 1. Vitesse ’63 (30), 2. Steenwijk (25), 3. HZVV (25), 4. YVV (21), 5. FC Meppel (16), 6. Sport Vereent (13), 7. Zuidwolde (4) en 8. Dedemsvaart (4).