Loopgroep Ruinerwold en loopgroep Ruinen organiseren op 18 maart de Kroeg tot Kroegloop! Het goede doel is dit jaar de Fleur Bloemen Stichting. De start is om 16.00 bij café Hees brinkzicht in Ruinen. De start en finish is 9,4 km van elkaar. En dit gaat in een rechte lijn naar Ruinerwold.

De deelnemers krijgen de mogelijkheid om voor gereduceerd tarief per Taxi (Ten Heuvel) terug te reizen naar de startplaats. Het parcours is geheel verhard en gaat over openbare wegen. Het parcours is niet verkeersvrij. Je dient je dus aan de geldende verkeersregels te houden. Op de drukke oversteekplaatsen staan verkeersregelaars. Te allen tijde dien je de instructies van de verkeersregelaars op te volgen. Inschrijven kan t/m 17 maart via inschrijven.nl of op de wedstrijddag bij het wedstrijdsecretariaat tot een half uur voor de start.
Ook is er nog een mooie mokken actie. Deze zijn te bestellen via kroegloop@live.nl