Verhalen rond de Kachel: een avond vol verhalen, muziek en poëzie!

Bij de Hooiberg van Huize Welgelegen in Koekange vindt op 25 november a.s. een avond plaats vol verhalen, muziek en poëzie plaats! Al jaren verzorgt de familie Bout in samenwerking met Ria Westerhuis uit de Wijk in de wintermaanden gezellige culturele avonden. 25 november staan op het programma: Herman Sandman, Ria Westerhuis en Rob and the Lasso Girls

Herman Sandman (Groningen, 1965)hij is columnist en journalist bij het Dagblad van het Noorden; publiceerde veertien boeken; we zijn benieuwd welke mooie verhalen hij op 25 november met ons gaat delen.

Ria Westerhuis uit De Wijk, draagt deze avond voor uit Dwaalstroom, haar vijfde bundel. Het landschap rond de Reest speelt een grote rol in deze nieuwe gedichtenbundel.

De muziek is in handen van Rob and the Lasso girls . Ze brengen bekende en minder bekende liedjes

De techniek wordt verzorgd door Rob Zandgrond; de presentatie door Ria Westerhuis. Entree: 18,00 euro inclusief koffie/thee met wat lekkers. Reserveren: 0522-451771 of via welgelegen.com Aanvang 20.00uur , inloop vanaf 19.30 uur. Huize Welgelegen Prinsesseweg 8 Koekange ( over het spoor vanaf Koekange, tweede pad rechts)