Meppel Op het terrein van FC Meppel wordt volgende week dinsdag 15 november, de tweede ronde gespeeld van de OldStars voetbalcompetitie. Op drie uitgezette veldjes worden in totaal twaalf wedstrijden gespeeld, die 20 minuten duren. De acht deelnemende verenigingen zijn FC Meppel, vv Zuidwolde, HZVV Hoogeveen, Steenwijk, Sport Vereent uit Oldeberkoop, IJVV IJsselmuiden, het Koekanger Vitesse ’63 en Dedemsvaart.

De wedstrijden staan onder leiding van gediplomeerde scheidsrechters voor het walking voetbal. Na de eerste competitieronde in Steenwijk voert HZVV de ranglijst aan met op de voet gevolgd door Steenwijk, Meppel en Vitesse ’63. Het walking voetbal kent enkele belangrijke verschillen met het ‘gewone’ voetbal. De belangrijkste zijn wel het niet mogen rennen en lichamelijk contact is niet toegestaan. De wedstrijden beginnen dinsdagmiddag andermaal om 13.30 uur.