Op het hoofdveld van FC Meppel werd dinsdagmiddag de tweede ronde gespeeld van de voetbalcompetitie voor OldStars, oftewel walking voetbal. De organiserende vereniging had drie kleinere velden uitgezet waarop 12 wedstrijden werden gespeeld. Alle acht verenigingen betraden drie keer 20 minuten het speelveld.

Ondanks het 1-1 gelijke spel tegen het ook sterke team van Steenwijk, behield HZVV de koppositie. De Hoogeveners wonnen namelijk wel de beide andere ontmoetingen. Zowel tegen Sport Vereent Oldeberkoop als tegen Zuidwolde werd een 4-1 overwinning behaald. HZVV staat nu op een totaal van 14 punten. Ze worden op slechts 1 punt achterstand gevolgd door vv Steenwijk (13), Vitesse ’63 Koekange (12), FC Meppel (10) en Sport vereent (10). IJVV behaalde tot nu toe 8 punten en won dinsdagmiddag van Vitesse ’63. Zuidwolde staat voorlaatste met 1 punt, dat in de wedstrijd tegen IJVV werd hebaal (1-1). Dedemsvaart staat na twee ronden nog puntloos onderaan. Evenals in de eerste competitieronde, vorige maand in Steenwijk, kwamen de spelers weer ongeschonden uit de strijd. De wedstrijden stonden ook dit keer onder de prima leiding van Arnold Leenders, Hans Kuperus, Ad Voortman en Jelis van der Laan. De derde ronde van de vijf geplande competitiemiddagen is op 8 december bij HZVV in Hoogeveen. De eerste wedstrijden beginnen om twee uur ’s middags.