De Coop supermarkten in De Wijk en Koekange hebben in samenwerking met de Historische vereniging De Wijk-Koekange een spaaractie ontwikkeld voor het najaar 2022.

De spaaractie loopt van 10 september 2022 tot en met 20 november 2022. U kunt tijdens deze periode een spaarboek verkrijgen bij de Coop supermarkt en deze vullen met historische plaatjes in voornoemde periode. Het zijn allemaal verschillende thema’s die voor dit plakboek gebruikt zijn.

Een paar voorbeelden van thema’s zijn: Rederijkerskamer, Scholen, Vervoer over de weg, Boerenleven, Het ontstaan van Koekange en Het ontstaan van de Wijk. In totaal zijn er 20 thema’s waarvoor u de historische plaatjes kunt sparen.

Kortom, ga met zijn allen in de genoemde periode zoveel als mogelijk uw boodschappen bij de Coop supermarkten in Koekange en De Wijk doen en spaar daarmee voor de historische plaatjes waarmee het prachtige plakboek gevuld kan worden.