Zondag 17 april ( 1e paasdag) mag de paashaas na twee jaar eindelijk weer een heleboel eieren verstoppen op het erf van De Karstenhoeve! Om 11.30 uur zijn alle kinderen (tot en met groep 8) van harte welkom om de eieren te zoeken.

Deelname is gratis en voor de vinder van het gouden ei en de winnaar van het eitje tikken zijn er leuke prijsjes. Op de deel huppelen konijntjes die je mag knuffelen. Voor de ouders is er gelegenheid om ondertussen een kopje koffie te drinken!

Het paasfeest kan natuurlijk niet worden afgesloten zonder een paasvuur. Op het land van de familie Huizingh (achter de museumboerderij) is in voorgaande weken een mooie paasbult verrezen die traditiegetrouw ook op 1e paasdag om 20.30 uur zal worden aangestoken. Zaterdag 16 april kan er nog snoeihout worden ingeleverd.

Voor info: info@karstenhoeve.nl of tel. 0522-481447.
Museumboerderij De Karstenhoeve, Dokter Larijweg 21, Ruinerwold.