Op zondag 8 mei zal er weer een mooie laagdrempelige kerkdienst worden georganiseerd in de Gereformeerde Kerk in Berghuizen. Vanaf 09.30 uur welkom met koffie. Om 10.00 uur begint de dienst. Eline bakker zal hier aan mee werken.

Eline Bakker
Nadat haar lied ‘Jezus Overwinnaar’ miljoenen keren werd gestreamd, ze haar eerste EP met vijf nummers uitbracht en drie liederen ook door Opwekking werden overgenomen, is Eline Bakker niet meer weg te denken uit de Christelijke muziekindustrie. Voor haar voelt zingen als twee keer bidden. Een manier om de waarheid van haar hoofd naar haar hart te laten zakken. De liederen die ze schrijft zijn een reflectie van de momenten die ze in haar leven meemaakt. Zo ook het nieuwe album ‘Terug naar Eden’, waarop ze zingt over een periode waarin ze twijfelde aan het geloof en terugging naar het begin. Het werd een reis van loslaten, overgave, vertrouwen en verwonderen.

Aanbidding speelde altijd een rol
Eline groeide op in Steenwijk en zat al vanaf kleins af aan in de kerk. Ze maakte op haar zestiende een bewuste keuze voor Jezus. Aanbidding speelde vanaf het begin van haar geloofsleven al een rol. Na haar keuze werd Eline deel van de Firezoneband. Wat ze zo mooi vindt aan zingen is dat het eigenlijk als twee keer bidden is. “Als ik iets hoor over God of zeg tegen Hem, kan het me raken. Maar als ik datzelfde uitzing, dringt het ineens veel makkelijker door tot mijn hart. God aanbidden met liederen helpt me om Zijn waarheid van mijn hoofd naar mijn hart te laten zakken.’’ Naast het zingen schreef ze door de jaren heen ook verschillende liedjes, maar vooral voor zichzelf. Dat leidde ook tot het schrijven van ‘Jezus Overwinnaar’. Meer informatie: https://elinebakkermusic.nl/