Beste inwoner van De Wolden, CDA De Wolden is trots op onze prachtige gemeente. Trots op onze dorpen, op onze innovatieve ondernemers en op de vele betrokken inwoners.

Veel zaken in onze gemeente gaan goed, maar veel kan ook beter! Voor ons start dit met een betrouwbare overheid. Te vaak ontstaan er conflicten tussen inwoners en de gemeente.

CDA De Wolden staat voor een gemeente die beloftes nakomt en helder communiceert.
Onze lokale kandidaten zetten zich de komende jaren graag met hart en ziel in voor:
– Ondernemen: we koesteren onze ondernemers en geven ruimte aan toekomstbestendig ondernemerschap: de ondernemer onderneemt, de gemeente ondersteunt.
– Wonen: bouwen voor jong en oud! Geef jongeren de kans betaalbaar te starten in onze gemeente en zorg voor voldoende woningen voor ouderen, want je kunt pas verhuizen als je verhuizen kunt.
– Duurzaamheid: de betaalbaarheid van de energietransitie is belangrijker dan de snelheid, want iedereen moet mee kunnen doen. We willen lokale en haalbare oplossingen om energie-armoede te voorkomen: inwoners plukken de vruchten.
– Zorg: Iedereen moet mee kunnen doen: de benodigde ondersteuning aan inwoners moet centraal staan, niet de regeling. Zorgen is omzien naar elkaar.

Wil jij ons helpen onze ambities te realiseren?
Jouw stem telt, dus maak als inwoner het verschil en stem 16 maart op CDA De Wolden!

Warme groet,
Karin Brouwer
Lijsttrekker CDA De Wolden

P.S. benieuwd naar onze andere ideeën? Kijk dan op www.cdadewolden.nl