Van 6 tot en met 24 september werkt de Provincie Drenthe aan een gedeelte van de N375. Het gaat om het gedeelte tussen de rotonde bij de Weerwille en de rotonde met de Ruinerweg en de Echtenseweg (van hmp 6.2 tot 11.7).

Gedeelte N375 afgesloten, rotonde Koekangerveldweg blijft open
Tijdens de werkzaamheden is de N375 vanaf hectometerpaal 6.2 tot hectometerpaal 11.7 afgesloten voor het verkeer. De tussenliggende rotonde met de Koekangerveldweg blijft open, zodat het verkeer deze weg wel kan gebruiken. Een omleidingsroute wordt ter plekke met borden aangegeven.

De werkzaamheden
Aannemer De Roo Wegenbouw – Milieutechniek gaat in opdracht van de provincie Drenthe de bovenste laag van het asfalt vervangen (de deklaag). Deze werkzaamheden zijn nodig om de kwaliteit van de weg op orde te houden. De aannemer spant zich in om het werk binnen de vastgestelde periode uit te voeren. Door omstandigheden waar geen grip op is kan er vertraging optreden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het weer of Coronamaatregelen.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de heer w. (Wim) Liezen van de Provincie Drenthe, telefoon (0592) 36 55 55. De meest actuele informatie over de werkzaamheden is te lezen op verkeer.drenthe.nl.