Prima Life Fysiotherapie, Fitness en Arbeid & Gezondheid zal een bijdrage gaan leveren aan de vitaliteit en fitheid van de inwoners van Koekange. Vanaf 1 april zijn ze aangesloten bij de deelnemende partijen rondom het sportakkoord Koekange.

Fysiotherapeut Mart Kruithof van Prima Life is enthousiast: “Bij Prima Life werken we met een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten, fitness coaches, leefstijl coaches en adviseurs in Arbeid en Gezondheid voor werkgevers en werknemers, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen, van jong tot oud, de mogelijkheid heeft om in zijn of haar eigen dorp lichamelijk actief te zijn”. Samenwerken met sportclubs en verenigingen uit het eigen dorp is een van de doelstellingen van het sportakkoord, zodat er een breed sportaanbod in de buurt blijft. Volgens Mart draagt een gezond en vitaal lichaam bij aan het gelukkige leven, of je nou een topsporter of een 50-plusser bent: “Bij Prima Life willen we helpen het beste uit je lichaam te halen en dus het beste uit het leven”!

Prima Life heeft vestigingen in: Ruinen, Meppel, Zuidwolde en Nijeveen. De gezamenlijke verenigingen en sportaanbieders zijn blij met het toetreden van Prima Life. De wijze waarop deze organisatie meedenkt, bereid is om initiatieven op te pakken geeft veel vertrouwen en met name het ondersteunen van verenigingen welke het doorgaans met hun vrijwilligers moeten doen, is ook voor hen een welkome aanvulling.