Klaas Mijnheer en Lambertus Nijenmanting zijn ook volgend seizoen actief als trainer van de eerste en tweede selectie. Beiden zijn bezig aan hun tweede seizoen in Koekange.

Klaas Mijnheer startte in de zomer van 2019 bij Vitesse’63. Onder zijn leiding kende het eerste elftal een prima seizoen in de 4e klasse D. Op het moment dat de competitie werd onderbroken, stevende het elftal af op het kampioenschap. Promotie kwam er alsnog. Vitesse’63 startte in de 3e klasse D met twee gelijke spelen, waarna opnieuw een periode zonder voetbal volgde. Inmiddels heeft de selectie de veldtrainingen weer hervat.
Lambertus Nijenmanting kende een uitstekend debuutseizoen als trainer van Vitesse’63 2. Ook dat elftal was volop in de race om promotie. Deze jaargang had de ploeg zich opnieuw genesteld in de top van de reserve derde klasse.
De technische commissie is zeer tevreden over de samenwerking met Nijenmanting en Mijnheer en is dus blij dat beide trainers in Koekanger dienst blijven.