Ook de Drentse Koe is op dit moment gesloten. ‘Mis jij ons ook? Kleur dan mee! Het is hier heel saai Het was nog nooit zo stil in de speeltuin. We missen de kinderen (en natuurlijk ook de ouders), al het plezier, gelach en de energie. De schoolreisjes, kinderpartijtjes, familiefeestjes, het staat allemaal even ‘on hold’. Maar we houden de moed er in en proberen toch op afstand contact met jullie te houden’ aldus de eigenaren Lydia & Erik van der Linde.

Volg ons daarom op Facebook en/of Instagram waar we geregeld leuke (buiten)speeltips en acties posten. Bijvoorbeeld onze kleurwedstrijd.

Win leuke prijzen met onze kleurwedstrijd!
Doe jij al mee met onze winactie? Kies je favoriete kleurplaat op onze website en kleuren maar. De mooiste, leukste, meest originele kleurplaten maken kans op leuke prijzen. Inleveren kan t/m 1 april. Op 2 april maken wij de winnaars bekend. Stuur de kleurplaat toe per post (Wolddijk 23, 7961 NA) of stop hem in onze brievenbus, nu je nog mag fietsen. naar kleurplaten