Iedereen kan nu via de eigen televisie de Oldtimers volgen tijdens de Oldtimerdag Ruinerwold zaterdag 18 augustus. Vanaf 9.00 uur begint de liveuitzending. Al jaren verzorgt DNO Media (voorheen Streekradio/tv) live radio reportages en tv beelden van de Oldtimerdag.

Tijdens het jubileumjaar waren er zelfs 12 uur lang beelden te zien via een camera die boven het parcours was geplaatst. Dit jaar zal DNO Media via radio en tv nog meer aandacht besteden aan dit inmiddels traditioneel geworden evenement in De Wolden. De mogelijkheden zijn uitgebreid doordat de lokale omroepen A28FM (Staphorst) en Streekradio De Wolden zijn een samenwerkingsverband aangegaan onder de naam DNO (Drenthe en Noord Overijssel) Media. Met een mobiele studio zal men vanaf de oldtimerdag 12 uur rechtstreekse beelden verzorgen maar ook reportages maken die ingevoegd worden. De organisatie en de medewerkers van DNO streektv hoopt dat inwoners die minder mobiel zijn toch de oldtimers kunnen zien. De reacties van vorig jaar waren zeer positief.
Ook informatie op de website www.oldtimerdagruinerwold.nl

DNO Radio is te ontvangen via 104.8 FM (Zuidwest Drenthe), 106.6 (Noord-Overijssel) en DNO StreekTV is te ontvangen via Ziggo (kanaal 44), KPN (kanaal 1406), Caiway (kanaal 69) en de digitale glasvezel netwerken. Voor meer informatie kijk op onze website: www.wijzijndno.nl