Het is zover! Na drie en een halve maand gaat Atlas Sport weer open op woensdag 1 juli. Iedereen is weer van harte welkom om te komen sporten. De opstelling is de komende tijd extra ruim; een deel van de krachttoestellen staat tijdelijk in de sporthal. Zo is er voor iedereen genoeg ruimte.

Vooraf reserveren is dan ook niet nodig, ook niet voor groepslessen. Wel is het de bedoeling dat sporters hun ledenpas scannen bij binnenkomst, net als anders.
Ook de openingstijden zijn erg ruim:
Maandag tot en met donderdag 7.00 tot 11.30 en 16.00 tot 22.00 uur
Vrijdag 7.00 tot 11.30 en 15.00 tot 21.00 uur
Zaterdag/zondag 8.30 tot 12.00 uur

Op dinsdag en donderdag is de sportschool ook geopend tussen 11.30 en 16.00 uur. Wie liever alleen wil sporten, kan ervoor kiezen om op deze tijden te komen. Je hebt dan maximaal een uur lang de sportschool helemaal voor jezelf. Er is wel een instructeur aanwezig. Hiervoor is reserveren dus wel verplicht. Dat kan via www.atlassport.nl/reserveren.

Voor iedereen
Atlas Sport is er voor iedereen. Voor jong en oud. Voor mensen die al een goede conditie hebben en ook voor mensen met iets minder conditie. Wat je sportieve doel ook is, bij Atlas Sport kun je terecht. Kom gerust eens langs om rond te kijken en kennis met ons te maken. Mailen of bellen kan ook: info@atlassport.nl of 0522-441090. Wie zich aanmeldt, krijgt een maand sporten cadeau en betaalt geen inschrijfgeld.