Op donderdag 6 februari 2020 start de verkoop van het nieuwbouwplan De Dissel vanaf 19.00 uur in het Dorpshuis Buddingehof in Ruinerwold. Op de locatie van de voormalige school “De Dissel’ worden rijwoningen en 2-onder-1-kapwoningen gebouwd.

Projectontwikkelaar Prins Bouw en Jan Weide makelaars vertellen u er graag meer over tijdens de start verkoop op donderdag 6 februari. Hier zal tevens de wijze van verkoop worden uitgelegd en de brochures zullen niet eerder worden uitgereikt dan deze avond.

Ook hypotheekadviseurs Johan Nienhuis en Erik van Veen van De Hypotheker in Meppel lopen die avond rond. Tip: Stap eens binnen bij de Hypotheker Meppel en weet wat je kunt lenen vóórdat je naar de start verkoop komt. Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom in Dorpshuis Buddingehof, Dijkhuizen 66 in Ruinerwold.