Op dinsdag 19 november is er in de Veldhoek, Ruinerweg 24a, Koekangerveld een Literair Concert van Carel en Mirjam Karres. Van de hand van de welbekende emeritus predikant Carel ter Linden verscheen in 2008 de gedichtenbundel ‘Om een zin’ bij de Arbeiderspers. Gedichten ontstaan vanuit belevenissen uit het dagelijks leven, sprekend van de verwondering en de geheimen van dit bestaan.

Zinnen, woorden en beelden resoneren na in de muziek die pianiste Mirjam Karres daarbij koos. De voorgedragen gedichten worden afgewisseld door composities van Bach, Scarlatti, Chopin, Schumann, Liszt en Debussy (www. literairconcert.nl). Hun programma klonk vele malen in vrijwel alle provincies in kerkjes, theatertjes, boekhandels en nu dus ook bij ons in Koekangerveld!

Carel ter Linden em.pred. , gedichten en Mirjam Karres, piano
Dit literair concert vindt plaats in De Veldhoek, Ruinerweg 24 a, Koekangerveld.
Entree 5 Euro incl. 1 gratis koffie/thee en hapjes. Geen pin.
Aanvang 19.30 uur