Zondag 29 september 2019 is het weer zover dan gaan ยดna een jaar rust` de concerten in de Polletuin weer van start en we hebben er zin in. De start is geweldig met Mr. Boogie Woogie. De tijdloze Rhythm en Blues die mensen al ruim honderd jaar in beweging krijgt, waar je niet omheen kunt.

Met deze opzwepende muziek gaat het dak er dan ook af, met de enige echte Nederlandse meest bevlogen boogie woogie pianist, bekend van vele festivals; winnaar van Dutch Blues Challenge 2017, is uitgeroepen tot best Europen Blues pianist.

Eric Jan Overbeek Mr. Boogie Woogie wordt omringt met de beste muzikanten de echte diehards van een speciaal kaliber. Een middag met een exclusieve show vol vuur virtuositeit een verrassend eigentijdse muzikale happening die het publiek gegarandeerd van de stoelen krijgt.

Aanvang 15.30 UUR

Haakswold 33 Ruinerwold

Informatie 0522262240