Op maandag 10 juni wordt er voor de eerste keer het loop rondje Koekange georganiseerd in Koekange. Dit jaar hebben we een mooie ronde uitgezet. Hiervoor heeft de gemeente een vergunning verleend.

Het parcours gaat bij u door de wijk / straat. Wij willen u vragen om op maandag 10 juni vanaf 9:00 uur geen auto’s meer te parkeren langs de straat in verband met het opbouwen van het parcours. Tijdens de wedstrijden die vanaf 11:30 uur op de prinses Margrietlaan starten is het niet mogelijk om bij uw huis te komen met de auto. We vragen u met klem om deze dan elders in de wijk te parkeren.
Het parcours gaat over de prinses Margrietlaan , Sportlaan tot aan het Hof van Koekange, Esdoorn en van daaruit Meidoorn en Lange Dijk. Via de Dorpsstraat (fietspad) gaat het langs de Eggeweg naar de Hoge Linthorst. Vanaf daar gaat het parcours verder via de Lange Dijk naar het schelpenpad achter het Hof van Koekange langs . Dan via het schelpenpaadje richting De Berken en De Wilgen om vervolgens over schelpenpad achter de Kerk langs. Via de Kerklaan gaat het weer richting de prinses Margrietlaan. Waar start en finish bij dorpshuis de Schakel is gesitueerd.
Omleidingsroute is via Koekanger Dwarsdijk en de Dorpsstraat.
Kerklaan, prinses Christinalaan, Sportlaan en Lange Dijk zijn afgesloten voor het verkeer.
Het spreekt voor zich, dat, bij calamiteiten, de wedstrijd wordt direct stilgelegd en de genoemde wegafsluiting worden opgeheven. Veiligheid voor alles!

We vinden het erg prettig als u – net als wij –kunnen genieten van een gezellig evenement wat het dorp Koekange op de kaart zet! Indien u hinder ondervindt willen wij u verzoeken contact met ons op te nemen.
Met vriendelijke groet,
Organisatie Loop Rondje Koekange
www.looprondjekoekange.nl

Erik Kuijer 06-50444553
Lia Kuijer 06-46771120
Christina Tijmens 06-53606777