Sinds een paar maanden hebben muziekvereniging Sempre Sereno en Chr. muziekvereniging De Bergklanken de muzikale krachten gebundeld. Deze beslissing werd genomen omdat de fanfare van Sempre Sereno op dit moment onvoldoende spelende leden heeft om als volwaardige fanfare op te kunnen treden. Op straat tijdens optochten zijn beide verenigingen al een paar jaar gezamenlijk marcherend te horen en te zien. De gecombineerde fanfare van de verenigingen en de malletband van Sempre Sereno vullen elkaar op straat mooi aan.

Vanaf begin dit jaar spelen beide fanfares gezamenlijk in één orkest. Fanfare, Malletband en het BBB-orkest hebben een zeer gevarieerd programma voor u samengesteld. Dit laten zij horen en zien op zondagmiddag 10 maart in een gezamenlijk concert in de Sporthal van Ruinerwold.

We verwelkomen u graag op zondagmiddag 10 maart. De zaal is open vanaf 14:00 en het concert begint om 14:30. De entree is gratis voor donateurs van beide verenigingen en kinderen tot 12 jaar. Overige bezoekers betalen €7,50-.