Op maandag 4 maart wordt er in Ruinerwold kennismakingslessen met Tai Chi en Qi Gong aangeboden. Ontdek dat Tai Chi & Qi Gong ook iets voor u is! De oefeningen maken uw lichaam soepeler, ze dragen bij aan uw gezondheid en ontspannen uw denkgeest.

Wat is Tai Chi/ Qi Gong?
Tai Chi / Qi Gong bestaat uit series van bewegingen die de “Chi”, dat is de levensenergie, laat stromen. Het is een combinatie van lichaams-, ademhalings- en concentratieoefeningen. De vloeiende bewegingen zorgen voor flexibiliteit en ontspanning van lichaam en geest. Ze werken beschermend tegen ziekte en stress. Eventuele lichamelijke- en emotionele blokkades verminderen of verdwijnen helemaal. Hierdoor heeft Tai Chi een positief effect op je weerbaarheid en je totale gezondheid.

Kennismaken met Tai Chi/ Qi Gong in Ruinerwold
Op de maandagen 4, 11, 18, 25 maart en 1 april worden van 14.30 en 15.45 uur kennismakingslessen aangeboden in de sporthal te Ruinerwold.
De proefles op 4 maart is gratis. Wilt u hierna meer kennismakingslessen volgen, dan betaald u €20 in totaal voor de vier opvolgende lessen. Na deze kennismakingslessen wordt er gekeken of er in Ruinerwold een structurele groep gestart kan worden.

Tai Chi/ Qi Gong in Alteveer
Tai Chi leraar Jan van Zoomeren geeft sinds maart 2018 in dorpshuis de Alke in Alteveer les. “Het is fantastisch om deze lessen te geven en om mijn positieve ervaringen met Tai Chi/ Qi gong met u te delen. U bent ook bij deze bestaande groep welkom om een proefles te volgen”.

Wilt u ook ervaren wat Tai Chi/ Qi Gong met uw lichaam doet, neemt u dan contact op met sportfunctionaris Gerdo van Dalen, E: gerdo.van.dalen@dewoldenhoogeveen.nl
M: 06-52580764