Op dinsdagavond 5 februari organiseert ViP De Wolden een infoavond speciaal voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties over ‘Omgaan met zorgsignalen binnen het vrijwilligerswerk’ in dorpshuis De Schakel te Koekange. Als vrijwilliger kunt u te maken krijgen met bepaalde ‘niet pluis’ gevoelens binnen uw vrijwilligerswerk. Ook kunt u zich zorgen maken over bepaalde situaties.

Tijdens deze avond wordt er aandacht besteed aan deze gevoelens, wat je er mee kunt doen én wie je daarbij kan helpen. Ook is er deze avond voldoende ruimte om hierover met elkaar in gesprek te gaan. U gaat na afloop van deze avond naar huis met tips hoe u kunt handelen bij eventuele zorgen en dat u vervolgens uw werk als vrijwilliger kunt uitvoeren met een zeker gevoel.
Deze avond wordt verzorgd door 2 (school) maatschappelijk werkers van Welzijn De Wolden.

Wilt u graag aanwezig zijn, meldt u zich dan vóór 31 januari aan via info@vipdewolden.nl of tel. 0528 – 378686. Aanmelden kan ook via de website van ViP De Wolden, www.vipdewolden.nl. Aan deze infoavond kunnen max. 25 mensen deelnemen.

De avond begint om 19.30 uur in dorpshuis De Schakel te Koekange en is gratis toegankelijk. Mocht u vragen hebben over deze avond neem dan contact op met de medewerkers van ViP De Wolden via bovenstaande gegevens.