Meld je aan, train mee en loop 5 kilometer
Iedereen wil natuurlijk meedoen aan het allereerste Loop Ronde Koekange op 10 juni. Maar hoe kom je in vorm en weet je zeker dat je 5 kilometer (of 10 km) kunt lopen en je een echte KoeKanjer bent op 10 juni?

De Loopgroep Koekange gaat je helpen! Voor het Loop Rondje Koekange hebben we een speciale aanbieding. Samen met onze trainers stomen we je in 14 trainingen klaar voor de start. Voor deze trainingen en het inschrijfgeld voor het Loop Rondje Koekange betaal je slechts €50,00
We beginnen hiermee op dinsdag 5 maart 2019, de laatste training voor deze clinic is 4 juni. Bij voldoende deelname laten we een extra trainer komen. Onze train(st)ers zijn deskundig en ervaren trainers en zorgen voor afwisselende trainingen ergens in of om Koekange.

Je mag natuurlijk in overleg ook eerder komen en we hopen natuurlijk dat je na 10 juni ook bij ons blijft trainen. Je zult tijdens de trainingen ontdekken dat samen trainen motiveert om te blijven werken aan je conditie en gezondheid.

We trainen elke dinsdag van 19:30 tot 20:30 uur, we starten bij de parkeerplaats van Korfbalvereniging KIA, Sportlaan 41, Koekange.
Voor meer informatie over aanmelden, betaling enz. stuur ons een e-mail loopgroepkoekange@gmail.com of bezoek ons op facebook.com/LoopgroepKoekange
Meer info over het Loop Rondje Koekange zie : https://looprondjekoekange.beesports.nl