Op zaterdag 19 januari 2019 geeft muziekvereniging De Bergklanken een nieuwjaarsconcert in de Hervormde Kerk Blijdenstein te Ruinerwold. Met een afwisselend programma verwelkomen het fanfare-orkest en het BeginnendeBlazersBergklanken-orkest het nieuwe jaar. De muzikanten nemen u deze avond mee op een muzikale reis, waar u bekende, filmische, intieme, swingende en vrolijke klanken zult horen. Daarnaast is er een leuk muzikaal intermezzo.

Nieuwsgierig geworden? Kom 19 januari luisteren, genieten en laat u verrassen. Dan verwelkomen we met elkaar het nieuwe jaar.

Het nieuwjaarsconcert wordt gehouden in de Hervormde kerk Blijdenstein te Ruinerwold. De kerk is open vanaf 19:00 en het concert begint om 19:30. De fanfare speelt onder leiding van Alfred Willering en het BBB-orkest speelt onder leiding van Emiek Kasimier. De toegang is gratis