De pruiken en passende outfits zijn uit de kast gehaald. Zelfs aan krulspelden is gedacht. Leden van UDI zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de uitvoeringen op vrijdag 2 en zaterdag 10 november om 20.00 uur bij café Centraal in Ruinerwold. De middagvoorstelling wordt gehouden op 10 november om 14.00 uur. Alle toneelliefhebbers zijn van harte welkom! Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Centraal en kapsalon van den Berg.

Al weken wordt er iedere dinsdag- en donderdagavond gerepeteerd. De rederijkerskamer speelt ‘Een kuuroord vol met stress’. De klucht in drie bedrijven is geschreven door Nico Torrenga. De regie is in handen van Niesje Oetsen-Kleis en Jan van Elp is souffleur.

Een kuuroord vol met stress
Joris – gespeeld door voorzitter Menno de Leeuw – runt een kuuroord. Hij heeft het erg druk en het valt voor hem niet mee om alles rond te krijgen. Als een tv-programma een promotiefilmpje komt maken en er gasten arriveren die veel aandacht vragen, wordt het de eigenaar van het kuuroord te veel en vraagt hij zijn tweelingbroer hem te helpen. Als er dan ook nog een bedrieger onder de gasten verblijft is de chaos niet meer te overzien.

Kaartverkoop
Kaarten voor de avondvoorstellingen kosten €5,00 voor leden en €7,50 voor niet-leden. De kaartverkoop geldt niet voor de middagvoorstelling. Deze kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar. Er zijn weer leuke prijzen te winnen tijdens de welbekende verloting. Muziek en verlichting wordt verzorgd door Bart Kiers.