Op zondag 22 juli is er in de kerkdienst een aantal optredens van een bijzonder koor: het Kidsgear Children’s Choir uit Oeganda dat momenteel een tournee maakt door Nederland.
De groep is afkomstig van de basisschool “Kidsgear” en van de middelbare school “Hoys College” in Bukomansimbi in Oeganda.

Het doel van het tournee is om geld in te zamelen voor het verbeteren van de schoolaccommodatie en om bouw en verbouwprojecten mogelijk te maken. Het idee is dan ook dat de kinderen van het koor zingen en dansen voor hun eigen toekomst en die van hun leeftijdgenootjes in Oeganda. Het koor van 11 kinderen tussen de 10 en 16 jaar en drie begeleiders zal ons iets van hun eigen cultuur, muziek en dans laten zien.
Het beloofd een kleurrijk en vrolijk gebeuren te worden! Daarom is iedereen uitgenodigd om van dit optreden te komen genieten. Zo houdt het kinderkoor er hopelijk ook een goed gevulde collectezak aan over!

Link naar promotiefilmpje: https://youtu.be/Gw62RoknZKw