Tijdens de Noordelijke Zwaluwen Jeugdbeker finale voor het KNVB District Noord ging het team van Ruinerwold JO9-1 met de beker naar huis.
Eind van de ochtend geheel vertrokken in stijl, namelijk met de bus van Ten Heuvel Tours, ging de reis naar Joure. Op het fraaie complex van de SC Joure werden de wedstrijden gespeeld. De eerste tegenstander kwam uit Odoorn, een spannende wedstrijd die eindigde in 4-4. Ruim een half uur later mochten onze jongens wederom aantreden, nu tegen Omlandia JO9-1. Het ging gelijk op maar met veerkracht en inzet werd de overwinning binnen gesleept, eindstand 2-1.  De beker kwam nu toch wel heel dichtbij maar dan moest er nog wel even gewonnen worden van SC Rouveen. Een tegenstander die we ook in de competitie al eerder tegenkwamen. Op het andere veld werd gelijktijdig de andere laatste wedstrijd in de poule gespeeld. Binnen een minuut lag de bal alweer achter de keeper 1-0, maar dit was niet genoeg. Na wat motiverende woorden vanaf de zijlijn door alle meegereisde familieleden en coaches werd het al snel een klinkende overwinning 5-0.
De scheidsrechter floot af en het gejuich kon beginnen. De beker was binnen! Na het feest onder de douche en in de kleedkamer ging de bus weer terug naar Ruinerwold. Bij Café Centraal werd de dag geheel in stijl afgesloten. Een fantastische ervaring voor onze jongens!
Café Centraal en Ten Heuvel Tours bedankt voor jullie ondersteuning deze dag.
dank aan Richard.