Cor Koppenol is geselecteerd voor de selectie voor het WK Walking Footbal. Cor heel veel succes namens de redactie. Deze vindt plaats op 30 april in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Gefeliciteerd! Jij behoort tot de tweehonderd geselecteerden voor de selectiedag voor het WK walking football! Loting heeft bepaald dat jij kans maakt op de definitieve Oranjeselectie voor dat toernooi, van 11-13 mei in Bristol.

De selectiedag vindt op maandag 30 april plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Natuurlijk gaat de fitheid getest worden, maar we kijken ook naar jouw humoristische en sociale kwaliteiten, of je een teamspeler bent, de manier waarop je met pers om kan gaan en welke skills jij met de bal hebt.

Jury
Aan het einde van de dag bepaalt een jury, bestaande uit Sjaak Swart, Kees Kist, Dick Schoenaker en het Nationaal Ouderenfonds, welke vijf spelers de selectie met ex-Internationals Sjaak Swart, Kees Kist, Dick Schoenaker en Wim Rijsbergen gaan aanvullen bij het WK.

Het Nationaal Ouderenfonds is landelijk kartrekker voor de spelvorm OldStars walking football. Door middel van lokale en regionale samenwerkingen zien wij het aantal verenigingen die het concept omarmen, stilaan groeien. Je kunt meer informatie over het spelconcept vinden op www.oldstars.nl.