Op zondag 22 april is alweer de derde laagdrempelige viering in de kerk in Berghuizen aan de beurt. Het thema is deze maal: Wat doe jij? Met dit thema wordt onder andere voortgeborduurd op het verhaal van Ester, waar vrijdagavond en zaterdagavond tevoren in deze zelfde kerk een musical over is opgevoerd. Wat doe jij, als je net als Ester voor een moeilijke keus komt te staan? Wat doe jij, als het gaat om problemen van bekenden of onbekenden? Samen met de predikant Harm Feijen verdiepen we ons hierin. Uiteraard speelt muziek een grote rol, met life-muziek van de combo-band. Dit resulteert in een mix van opwekking en oude, maar bekende, popmuziek, naast recentere nummers.Kom deze Kerk zonder Drempel-viering zien, horen en beleven! De deuren staan open voor iedereen. Om 10:00 uur starten we met een kop koffie, om 10:30 begint de viering.