Huisartsenpraktijk Koekange organiseert op donderdag 19 april tussen 14:00 en 17:00, een markt over gezonde leefstijl. Op deze markt wordt u geïnformeerd over chronische aandoeningen, gezonde voeding, stoppen met roken en gezond bewegen. Tevens is er de start van het wandelprogramma Elke stap telt in Koekange.

Elke stap telt
Een stappenteller, persoonlijk programma, verbeteren van de conditie, samen wandelen en gezelligheid. Het zijn enkele ingrediënten van het succesvolle wandeltrainingsprogramma ‘Elke stap telt’. In tien weken tijd uw conditie verbeteren zodat het u lukt om een paar kilometer te wandelen. Of als ervaren wandelaar toewerken naar het wandelen van 20 kilometer. Dat is in het kort het doel. Elke deelnemer werkt op zijn of haar eigen niveau aan de conditie. Om 15.00 uur start de informatiebijeenkomst van het wandeltraject, na afloop kunt u zich aanmelden.