Donderdag 29 Juni 2017 was het weer Nationale Modderdag. Een jaarlijks terugkerende dag waarin het buiten spelen en het lekker vies worden centraal staat. Elk jaar besteed Doomijn Kinderopvang hier aandacht aan op alle locaties.Dit jaar was de viering van Modderdag in Koekange iets groter dan voorgaande jaren. Waar er het voor de kinderen van de peuterspeelzaal en kinderdagverblijf alleen modderdag op locatie was, besloot de BSO het iets groter aan te pakken dit jaar. Korfbal KIA werd bereid gevonden voor een mooie samenwerking.

Vanmiddag is door medewerkers van Doomijn een mooi parcours uitgezet op de crossbaan naast het clubgebouw van KIA. Onder een net door, door de banden en de grote korf terwijl alles lekker nat en modderig was. Razend enthousiast renden de kinderen en volwassenen over de baan terwijl hun tijd werd opgenomen en voor de snelste van de 3 leeftijdscategorieën was en nog een prachtige prijs. Daarna mochten ze door naar een leuke modder- en- glij variant van de korfbal. Al met al een fantastische dag, waar naast de strijd ook nog tijd was voor samenwerken!