Op 7-8-9 Augustus gaat de fiets 3 daagse Ruinerwold van start. Voorheen werd dit georganiseerd door het voormalige TIP kantoor Ruinerwold. Wij van Uitgaanscentrum De Klok vonden het jammer dat dit evenement verloren zou gaan en nemen het stokje over. Er zijn net als voorgaande jaren voor elke dag een route van ongeveer 30 km beschikbaar. U kunt ook een dag deelnemen voor een inschrijfbedrag van € 2,50.

Voor mensen van buitenaf is er de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze parkeerplaats aan de achterzijde. U kunt zich inschrijven bij Uitgaanscentrum De Klok Dijkhuizen 33 Ruinerwold. Voor Informatie kunt u met ons bellen 0522-481273. De starttijden zijn elke dag ’s middags van 13:00 – 14:00 uur of ’s avonds van 18:00 – 19:00. Startgeld Volwassenen betalen € 7,50 p.p. en Kinderen t/m 12 jaar € 4,00 p.p. Ook word er onder de betalende deelnemers die alle drie dagen meedoen een prijs verloot.

Tevens stelt onze kok elke dag een dagmenu samen voor € 11,00 dit is inclusief een consumptie. Wilt u hier gebruik van maken kan dat, maar alleen op reservering! Ook met allergieën kan rekening gehouden worden mits dit op tijd wordt doorgegeven. Wij hopen dat de weergoden mee werken en dat wij u aan de start zien verschijnen.