Voor de 56e keer viert Koekangerveld komend weekend het dorpsfeest. Het begint zoals ieder jaar met de optocht van versierde wagens op vrijdagavond. Om 18.30 uur staat de start van de optocht gepland, waarna onder meer een ronde door het dorp en de regio wordt gereden. DJ Roelof sluit de vrijdag in de tent af met muziek.

Op zaterdag 10 juni begint om 14.00 uur de Zeskamp, met deze middag drie spellen: estafette over een kantelmuur, balspel met de kantelmuur en waterballon schieten. De kinderen van de onderbouw en bovenbouw werken een eigen programma af, met onderdelen als skippybalrace, blikgooien en sjoelen (onderbouw) terwijl de oudere jeugd in de geest van de grote zeskamp spelen. Zaterdagavond is er feest in de tent vanaf 21.00 uur met Crossroads. Om 11.30 uur is er een gezamenlijke brunch. Om 13.00 uur gaat de zeskamp dan weer verder met het kaasdragersspel, de klikoballenrace en het krattenstapelen. De jongste kinderen doen aan steppen, water overdragen en spijkerpoepen, de bovenbouw doet meer volwassenen spellen.