Wij nodigen u dan ook graag uit voor ons Landgoed diner. De diners worden bereid met zoveel mogelijk producten uit eigen tuin en lokale producten. Ons eerst volgende Landgoed diner staat gepland op 23 juni, voor andere data zie onze activiteiten op de vernieuwde website www.welgelegen.com. In onze tuin zitten de zaden in de grond en de eerste plantjes staan te groeien. De eerste rabarber uit de tuin was heerlijk.

U kunt kiezen uit 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 nagerechten. Als afsluiting wordt u een kopje koffie of thee aangeboden. Het menu kost € 20,- p.p. exclusief de drankjes.
U dient uiterlijk twee dagen van te voren te reserveren en uw menu keuze bekend te maken. Tien dagen voorafgaand aan het diner wordt het menu op de website bekend gemaakt. Onze eerste volgende Landgoed diners staan gepland op:
• Vrijdag 23 juni 2017
• Vrijdag 21 juli 2017
• Zondag 20 augustus 2017 ‘Welgelegen viert de zomer’ buffet
In de maanden juni, juli en augustus is in het weekend de theeschenkerij en het blikmuseum geopend. Kom langs en proef onze eigen gebakken lekkernijen, geniet van een heerlijke lunch of een borrel op ons terras.

www.welgelegen.com
Familie Bout