Voor de zevende keer op rij organiseert De Wolden, dit jaar met medewerking van Belangenvereniging Koekange e.o., de jaarlijkse wandeling met de burgemeester. De wandeling start op vrijdag 30 september om 15.00 uur bij het dorpshuis ‘De Schakel’ en laat u de mooie plekken van Koekange zien. Iedereen die nieuwsgierig is naar Koekange of vragen, tips en adviezen voor burgemeester Roger de Groot heeft, is van harte welkom.

Van gedachten wisselen
Burgemeester Roger de Groot: “Ieder jaar krijg ik tal van goede tips tijdens de wandeling. Ook is de wandeling bij uitstek geschikt om samen over ideeën na te denken. Ik merk dat steeds meer inwoners zelf het initiatief nemen in hun eigen leefomgeving. Hier ben ik erg blij mee.”

Locatie en tijd
Wie in een informele sfeer met de burgemeester wil spreken en wil genieten van een prachtige wandeling is welkom op vrijdag 30 september vanaf 14.30 uur bij het dorpshuis ‘De Schakel’, Prinses Margrietlaan 1 in Koekange. De wandeling start om 15.00 uur en heeft een lengte van ongeveer 5 kilometer.

Aanmelden kan tot vrijdag 23 september via communicatie@dewolden.nl.