Nu het weer naar de lente en zomer gaat, wordt het ook weer tijd om te gaan fietsen. Er staat een mooie duofiets, geschonken door het Rode Kruis afdeling De Wolden, klaar. Het is de bedoeling mensen met een beperking, ouderen of personen die in een sociaal isolement zijn geraakt, in de gelegenheid te stellen om samen een eindje te gaan fietsen.

Dat kan, er staan vrijwilligers klaar om met u in De Wijk of op de mooie fietspaden die wij rond De Wijk hebben, te fietsen. De deelnemers en de vrijwilligers zitten naast elkaar. De fiets is uitgerust met een elektrische trapondersteuning. Meetrappen van de deelnemers is niet noodzakelijk, maar mag uiteraard wel. Lijkt het u wat, of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met de coördinatoren:

Tonnie Hendriks, Secr. A.W. Doldsteinplatsoen 1, tel. 442275 of
Tineke Smits, De Doelenkamp 31, tel. 442954.

Wij wensen u veel fietsplezier, namens het Rode Kruis afdeling De Wolden,
Froukje Vriesema, Gen. S.H. Spoorlaan 1, Koekange.